Back to All Events

Slow down event

  • Palermo Hollywood 2.0 31 Jægersborggade København, 2200 Denmark (map)

Lyst til at begynde sommerferien langsomt? I samarbejde med med THYBO hand dyed har jeg fornøjelsen af at invitere til en aften i langsomhedens tegn:

Slow Down Event


Vores tid her på jorden er både lånt og dyrebar, men hvordan bruger vi vores tid? Og har vi tid til at være langsomme i et samfund, der ræser afsted?

Gertrude Kiel har livet igennem udforsket tiden som fænomen, blandt meget andet i bogen Tidsjagten. Hun undersøger bl.a. hvordan langsomhed kan bruges som kreativ drivkraft og hvordan det paradoksalt nok kan bidrage til et mere effektivt arbejdsliv. 
I en hyggelig ramme - og selvfølgelig med plads til at strikke og sysle undervejs, skal vi sammen høre Gertrudes spændende tanker om emnet. 
Vi skal være stille sammen, tale sammen, inspireres og til slut skal vi forhåbentligt hver især gå eftertænksomme ud i sommeraftenen. 🌼

Kom alene eller tag en ven under armen. Det er muligt at købe plantefarvet garn fra THYBO hand dyed (du får 10% på garn denne aften)

  • Tid og sted: tirsdag d. 2/7 kl. 18-20 hos @palermohollywood2.0 🌿

  • Pris: 295,- (inkl. the og lidt sødt)

  • Tilmelding på mail til annesofie@thybohanddyed.com
    (obs kun 12 pladser)

Vi glæder os til at se jer! 💛

Anne Sofie Thybo farver garn i hånden med planter hun selv har høstet. Hun holder af plantefarvningens langsomme processer med deres insisteren på ro og fordybelse. Se mere på www.thybohanddyed.com

Gertrude Kiel kan du læse mere om på www.gertrudekiel.dk

En snegl på vej. Prøvetryk af linoleumssnit. Gertrude Kiel. Juni 2019

En snegl på vej. Prøvetryk af linoleumssnit. Gertrude Kiel. Juni 2019

Earlier Event: March 3
Søndagsskole om langsomhed