Mellemrum_forside.jpg


Billedbog. Jensen&Dalgaard 2018
Illustreret af Kirstine Falk
ISBN 978-87-7151-376-9

Om gode og mindre gode mellemrum. Om Pigen Anna, som elsker mellemrummet mellem fortænderne, mellem bogstaverne … mellem forældrene. Det lille, varme mellemrum hun kan klemme sig ind i, snyde sig til et dobbeltkram. Lige indtil hun opdager, at det mellemrum er vokset. At det bliver ved med at vokse, og at det bliver koldt og skarpt.

Omtaler

En rørende historie fortalt med et barns verdenssyn. Annas sansende oplevelse af stemningen i hjemmet rammer plet i forhold til, hvordan børn ofte opfatter ting helt klart, uden helt at forstå det. Det er dejligt med en bog, der står 100% på barnets side, uden behov for at forklare eller forsvare. Teksten er stilfærdigt filosofisk og illustrationerne er udtryksfulde collagelignende tegninger, med skæve vinkler og perspektiver. Illustrationer og tekst klæder hinanden. […] Anbefales varmt.

Johanne Elvers Madsen, Lektør

"At være skilsmissebarn. Åh ja. Vi er legion - os der voksede op med to værelser, to hensyn. Et mellemrum mellem de mennesker der elsker os mest. Et mellemrum mange børn stadig skal lære at navigere i. Og nogle gange finder man en ven i mellemrummet, en der kan hjælpe en igennem det og endda gøre mellemrummet sikkert. Mellemrummet er en smuk og rørende billedbog som kan læses med alle børn. Også selvom man ikke er skilt. Barnet vil have venner der er og samtale og fokus hjælper på forståelsen af deres situation."

Kathrine Pachniuk, @bibleotekat

På bloggen kan du læse mere om mine tanker med bogen.

IMG_8360.jpg