Lagkageulykken - eller den allerbedste lektørudtalelse jeg kunne ønske mig!

Mand, det er en god måde at gå på weekend på! Burde egentlig ikke tjekke mail inden sengetid. Endsige kigge på skærm i det hele taget. Men i aften var jeg (til forskel fra de fleste andre gange) utroligt glad for, jeg gjorde det alligevel (også selvom sengetiden nu bliver udskudt endnu mere). Der var nemlig tikket en mail ind fra min søde redaktør med en helt igennem lykkelig lektørudtalelse! Lagkageulykken anbefales varmt med ordene:

En anderledes, skøn og fantasifuld billedbog om en tabt lagkage, en myrekonge, en sur stedmor, en lillesøster, et ønske og en mirakuløs hest.

(...)

Det er en varm bog, fyldt med indlevelse, humor og fantasi, og man mærker tydeligt loyaliteten overfor barnet og barnets univers. Jeg-fortælleren, den håndskrevne tekst og illustrationernes farveeksplosioner, der blandt andet bruger ultranære perspektiver, giver tilsammen denne skønne, skøre billedbog sit helt eget præg.

Johanne Elvers Madsen, Lektør

Bogen kan købes via Jensen&Dalgaard her. Og hvis du ikke har mod til at vente på PostNord, kan den vist også fås i Børnenes Boghandel på Købmagergade og i Politikens Boghal på Rådhuspladsen (i København).