Juleudsalg på Tidsjagten julen 2015

Bøgerne kommer naturligvis signeret og indpakket med håndtrykte til-og-fra-kort, hvis det ønskes :-) Jeg har altid syntes det var lidt fjollet med det januar-udsalg. Det er jo julen, der er gavernes fest, ik? Nå, i hvert fald tror jeg ikke, at verden bliver et bedre sted af en ekstra forbrugsfest lige efter nytår. Så i den anledning (og i anledning af, at der trænger til at blive støvet af under sengen, hvor boglageret p.t. opholder sig) har jeg besluttet at holde jule-udsalg i stedet. Og for mit eget julehjertes skyld - og for dem, det forhåbentlig kommer til gavn - går en del af salget til Røde Kors.

Fra 1.-21. december kan Tidsjagten købes for 100 kr. Og 3 bøger koster 250 kr.

For hver solgt bog giver jeg 50 kr. videre til Røde Kors.

Hvad er Tidsjagten? Og hvem skal havde den i julegave?

Tidsjagten er en filosofisk børnebog om tid, som henvender sig til alle mellem ca. 7 og 100+ år. Det er en fordel at kunne klokken. Men hvem kan ikke bruge tid og eftertænksomhed til jul? Din nevø, din oldemor, din kæreste, kollega, som mandelgave?

Læs anmeldelser her.

Hvordan?

Skriv til mig på hejhej@gertrudekiel.dk og sig:

  1. hvor mange bøger, du vil have
  2. hvordan du vil betale
  3. hvornår du henter dem, eller
  4. hvor de skal sendes til

Bøgerne kan afhentes på Husumgade på Nørrebro i København mandage i december 2015 (inden jul) mellem kl. 14-18.

OBS! For at imødekomme decembers juletravlhed, er det lykkedes mig at rykke lidt rundt på ting og udvide åbningstiderne til også at omfatte onsdag d. 16/12 kl. 15-18 :-)

Eller bogen sendes med posten. Som B-post kommer der (vejl.) 44 kr. oveni i porto (55 kr. for to bøger, 80 kr. for tre bøger). Når jeg har modtaget betalingen, sender jeg bogen snarest muligt - de sidste ordrer skal være afsted inden 21. december, hvis de skal nå frem til jul.

OBS! Sidste frist for B-post-forsendelse: 18. december kl. 11. Bøger, der bestilles senere, sendes mandag d. 21. december kl. 12 som A-post (for at nå frem til jul) og koster 51 kr. i porto.

Du kan betale med paypal, mobilepay, swipp eller almindelig bankoverførsel. Jeg skriver detaljerne på mail.

Tidsjagten

Tidsjagten

Tidsjagten